Praktijkinformatie

Wolfs huisarts Maastricht Centrum

Spreekuren

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 12.00 en 14.00 – 17:00 en is de gehele dag bereikbaar voor spoedgevallen.

Spreekuren

Het assistentenspreekuur is dagelijks van 09.00-10.30 uur. Hiervoor dient u van te voren telefonisch een afspraak in te plannen met de assistente. Hier kunt u terecht voor bloedprikken, oren uitspuiten, wratjes aanstippen, bloeddruk meten, wondbehandeling, hechtingen verwijderen, urine onderzoek en injecties.
.
Voor andere onderzoeken zoals hartfilmpjes, 24 uurs metingen etc. dient u ook een afspraak te maken, bij voorkeur tussen 11.00 en 12.00 uur.

E-consult

U kunt de huisarts via de WebApp  door middel van een e-consult consulteren, u krijgt dan binnen 2 werkdagen een reactie. Deze vorm van consultatie is vooral bedoeld voor relatief eenvoudige, niet spoedeisende vragen.

Beeldbellen

Beeldbellen is in onze praktijk mogelijk. U kunt dan de huisarts zien en spreken met behulp van uw eigen computer, Ipad of smartphone. Vraag naar de mogelijkheden bij de assitente.

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ/ Somatiek

Vanaf 1 januari 2020 gaat er een nieuw no-show beleid in! Uit ervaring is gebleken dat pati√ęnten regelmatig niet komen opdagen op het spreekuur van de Praktijkondersteuner GGZ of Praktijkondersteuner somatiek. De tijd die we gereserveerd hebben kunnen we dan niet meer voor een andere pati√ęnt gebruiken.
.
Praktijkondersteuning is een extra service die wij als praktijk aanbieden en geen verplichting. Wanneer u hier geen gebruik van wenst te maken of het niet redt om te komen horen wij dit graag op tijd, minimaal 24 uur van te voren. Wanneer u zich in de toekomst niet of te laat afmeldt, kunnen wij dit bij u in rekening gaan brengen. Uw verzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Thuismetingen en telemonitoring

Soms kan het prettig zijn om in uw thuisomgeving bepaalde metingen te verrichten, zodat u hiervoor niet steeds naar de praktijk hoeft te komen.  Thuismetingen van bijvoorbeeld uw bloeddruk of glucosewaarden kunt u dan makkelijk aan ons doorgeven. Onze huisartsenpraktijk biedt de mogelijkheid om de volgende soorten telemonitoring (thuis) te laten verrichten:

    • bloeddrukmeting: 24-uurs of meting enkele keren per dag
    • glucosemetingen
    • zuurstofsaturatie
    • gewicht
    • foto van bijvoorbeeld huiduitslag of het volgen van wondgenezing

Tijdens een consult met de huisarts zal samen met u bepaald worden of u in aanmerking komt voor een thuismeting.

Wilt u uw thuismetingen aan ons doorgeven? Dit kan via de telefoon aan de assistente of via het pati√ęnten portaal. Mocht u nog geen account hebben, neem dan contact op met de praktijk.

Een klacht? Bespreek uw onvrede met ons!

Klacht bepreken met de huisartsenpraktijk

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. U kunt dit doen doormiddel van het invullen van ons klachtenformulier. Om dit in te vullen, klik hier.

 

De klachtenfunctionaris

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Geschilleninstantie huisartsenzorg

Als u er met ons en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de pati√ęnten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl.

Heeft u een klacht?

Op reis? 

Voor reizigersadvies verwijzen wij u naar:

Ease Travel Clinic & Health Support
Verheylaan 10
6229 HX Maastricht
T. 088 004 9149
www.ease-travelclinic.nl

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

De tijdsduur voor iedere door of namens de huisarts bestede 5 minuten aan keuring/onderzoek, inclusief de bestede tijd aan bijbehorende rapportage, bepaalt uiteindelijk de hoogte van de declaratie.

Kosten per 5 min.
5 min = ‚ā¨ 14,65
10 min = ‚ā¨ 29,30
15 min = ‚ā¨ 43,95
20 min = ‚ā¨ 58,60

Translate ¬Ľ
Call Now Button