Medewerkers

Wolfs600600

Sinds 1989 ben ik huisarts te Maastricht. Sinds 1995 werk ik fulltime in mijn praktijk en probeer ik overzichtelijk en ‘totale gezondheid” te bereiken bij de mij toevertrouwde mensen. Meestal door met geduld en veel tijd alles van een mens in kaart te brengen en samen te bekijken wat de verandermogelijkheden zijn. En als het onvermijdelijke komt dit samen zo goed mogelijk te verwerken. Sinds 2017 ben ik met Andrea Wolf (psychotherapeut) ouder van een wondermooie dochter.
BIG: 59025003201

Dr. George Wolfs

Huisarts
Jorien6

Sinds 2017 ben ik werkzaam als huisarts: eerst in de omgeving van Leiden en sinds enkele jaren in Zuid-Limburg. Voordat ik huisarts werd, ben ik arts-assistent Dermatologie geweest en heb promotieonderzoek gedaan op het gebied van de Neurologie. Ook ben ik afgestudeerd in de Biologie en ben enkele jaren als bioloog werkzaam geweest. Tevens schrijf ik mee aan wetenschappelijke publicaties en ben medeauteur van enkele boeken op het gebied van de (huisarts)geneeskunde, om zo een bijdrage te leveren om de zorg in de toekomst hopelijk nog beter te maken.
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin naar de dierentuin, een museum, of wandelen in het heuvelland.
BIG: 59916867601

Dr. Jorien van der Burg

Huisarts
POH GGZ WOLFS

Ik ben praktijkondersteuner GGZ en werk op vrijdag in deze praktijk. Als neuropsycholoog ben ik bezig met automatische gedachten, emoties en reacties. Vaak hanteren wij deze zonder hier bewust bij stil te staan, noch bij de gevolgen hiervan voor onszelf. Als mindfulness-trainer kan ik mensen helpen dit inzicht te krijgen en tevens leren omgaan met negatieve ervaringen in hun leven.

Rosita Zeguers

Praktijkondersteuner GGZ
Medewerker Wolfs12

Ik ben Rowie Schreppers en ik kom uit Eijsden. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam als doktersassistente en sinds januari 2021 als praktijkondersteuner somatiek in de praktijk van dr. Wolfs. Ik ben alle dagen aanwezig in de praktijk: op de maandag als praktijkondersteuner somatiek en de andere dagen als doktersassistente.

Rowie Schreppers

Doktersassistente
Foto mw Wolfs

Ik ben Conny Hecker en ik woon in Lanaken (België). Ik werk met veel plezier, al 25 jaar als doktersassistente in deze praktijk. Per 1 februari 2019 werk ik nog een dag per week.

Conny Hecker

Doktersassistente
cobi600600

Ik ben Cobi van de Berg. Sinds december 2017 werk ik als doktersassistente in de praktijk van dr. Wolfs. Ik heb een dochter en woon samen met mijn partner in Margraten. Ik ben aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Cobi van de Berg

Doktersassistente
chantalle

Ik ben Chantalle Moors en ik ben sinds september 2020 werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisarts, zodat hij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie&Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financieel en Middelen. Ik ben op dinsdagochtend aanwezig.

Chantalle Moors

Praktijkmanager

Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button