Medewerkers

Wolfs600600

Sinds 1989 ben ik huisarts te Maastricht. Sinds 1995 werk ik fulltime in mijn praktijk en probeer ik overzichtelijk en ‘totale gezondheid” te bereiken bij de mij toevertrouwde mensen. Meestal door met geduld en veel tijd alles van een mens in kaart te brengen en samen te bekijken wat de verandermogelijkheden zijn. En als het onvermijdelijke komt dit samen zo goed mogelijk te verwerken. Sinds 2017 ben ik met Andrea Wolf (psychotherapeut) ouder van een wondermooie dochter.
BIG: 59025003201

Dr. George Wolfs

Huisarts
Medewerker Wolfs

Sinds februari 2018 ben ik, met name op de donderdagen en tijdens vakantie van collega Wolfs, werkzaam in de praktijk. In 2011 heb ik mijn Geneeskunde opleiding afgerond aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heb ik ruim 1 jaar als ANIOS in de ouderenzorg Maastricht gewerkt. Vanaf 2016 ben ik werkzaam als huisarts. Vanwege mijn achtergrond spreek ik vloeiend Nederlands, Spaans, Engels en Papiaments. Ik heb 3 kinderen en woon samen met mijn partner in België.
BIG: 39914706901

Drs. Melanie Ho Kang You

Huisarts
POH GGZ WOLFS

Ik ben praktijkondersteuner GGZ en werk op vrijdag in deze praktijk. Als neuropsycholoog ben ik bezig met automatische gedachten, emoties en reacties. Vaak hanteren wij deze zonder hier bewust bij stil te staan, noch bij de gevolgen hiervan voor onszelf. Als mindfulness-trainer kan ik mensen helpen dit inzicht te krijgen en tevens leren omgaan met negatieve ervaringen in hun leven.

Rosita Zeguers

Praktijkondersteuner GGZ
Medewerker Wolfs12

Ik ben Rowie Schreppers en ik kom uit Eijsden. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam als doktersassistente en sinds januari 2021 als praktijkondersteuner somatiek in de praktijk van dr. Wolfs. Ik ben alle dagen aanwezig in de praktijk: op de maandag als praktijkondersteuner somatiek en de andere dagen als doktersassistente.

Rowie Schreppers

Doktersassistente
Foto mw Wolfs

Ik ben Conny Hecker en ik woon in Lanaken (België). Ik werk met veel plezier, al 25 jaar als doktersassistente in deze praktijk. Per 1 februari 2019 werk ik nog een dag per week.

Conny Hecker

Doktersassistente
cobi600600

Ik ben Cobi van de Berg. Sinds december 2017 werk ik als doktersassistente in de praktijk van dr. Wolfs. Ik heb een dochter en woon samen met mijn partner in Margraten. Ik ben aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Cobi van de Berg

Doktersassistente
chantalle

Ik ben Chantalle Moors en ik ben sinds september 2020 werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisarts, zodat hij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie&Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financieel en Middelen. Ik ben op dinsdagochtend aanwezig.

Chantalle Moors

Praktijkmanager

Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button