Medewerkers

Wolfs600600

Sinds 1989 ben ik huisarts te Maastricht. Sinds 1995 werk ik fulltime in mijn praktijk en probeer ik overzichtelijk en ‘totale gezondheid” te bereiken bij de mij toevertrouwde mensen. Meestal door met geduld en veel tijd alles van een mens in kaart te brengen en samen te bekijken wat de verandermogelijkheden zijn. En als het onvermijdelijke komt dit samen zo goed mogelijk te verwerken. Sinds 2017 ben ik met Andrea Wolf (psychotherapeut) ouder van een wondermooie dochter.
BIG: 59025003201

Dr. George Wolfs

Huisarts

Huisarts
POH GGZ WOLFS

Ik ben praktijkondersteuner GGZ en werk op vrijdag in deze praktijk. Als neuropsycholoog ben ik bezig met automatische gedachten, emoties en reacties. Vaak hanteren wij deze zonder hier bewust bij stil te staan, noch bij de gevolgen hiervan voor onszelf. Als mindfulness-trainer kan ik mensen helpen dit inzicht te krijgen en tevens leren omgaan met negatieve ervaringen in hun leven.

Rosita Zeguers

Praktijkondersteuner GGZ
Foto voor website

Monique Suijkens

Doktersassistente
Foto mw Wolfs

Ik ben Conny Hecker en ik woon in Lanaken (België). Ik werk met veel plezier, al 25 jaar als doktersassistente in deze praktijk. Per 1 februari 2019 werk ik nog een dag per week.

Conny Hecker

Doktersassistente
Foto Marlou

Ik ben Marlou in 't Panhuis, mijn gezinnetje bestaat uit Patrick, Julia en Daan.
Al 10jaar ben ik doktersassistente en nu bijna 2 jaar praktijkondersteuner Somatiek.
Dat bestaat uit mensen zien voor hoge bloeddruk, suikerziekte, astma, COPD en ouderenzorg.
Ik werk sinds oktober 2023 hier in de praktijk en vind het belangrijk jullie te helpen zoals ik zelf geholpen word. Daarom mogen jullie altijd naar mij vragen en help ik jullie graag in hoe ver het kan!

Marlou in 't Panhuis

Doktersassistente en POH Somatiek
Foto Rosalie Website

Ik ben Rosalie Crombag en ik ben sinds mei 2023 werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisarts, zodat hij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie&Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financieel en Middelen. Ik ben op maandag aanwezig in deze praktijk.

Rosalie Crombag

Praktijkmanager

Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button